KÄRLEK TILL SKORSTENAR

På ByggaSkorsten.se hittar du din skorsten och dina skorstenstillbehör. Vi ger dig kostnadsfri support. Vår kärlek till skorstenar och nöjda kunder rostar aldrig.

VI VILL GÖRA DET ENKELT FÖR DIG

ByggaSkorsten.se är mycket mer än en webbshop. Vi är skorstensentusiaster med stor passion för skorstenar och skorstensteknik. Vi hjälper dig gärna att välja skorsten och ger dig kostnadsfri support vid installationen.

I webbshoppen kan du välja ett färdigt skorstenspaket eller själv sätta samman din skorsten. Alla komponenter håller högsta kvalitet och säljs till lägsta möjliga priser. Du som köper skorsten på ByggaSkorsten.se gör ett smart val.

Mer än 40 företag står bakom webbshoppen

ByggaSkorsten.se är skapad av SFSAB SkorstensFolket, som är Sveriges ledande entreprenörsorganisation när det gäller skorstenar och skorstensrenovering. Vi består av mer än 40 företag i samverkan. Vår samlade kompetens är enorm, vilket du som kund kan dra nytta av.

ByggaSkorsten.se logotyp   SFSAB logotyp

Kostnadsfri support av skorstensproffs

Vår kundsupport är ett stort mervärde för dig som är kund. Hit ringer du vid frågor om skorstenarnas prestanda eller om du skulle behöva extra vägledning under installationen.

Kundsupporten är bemannad av skorstensproffs. Här finns medarbetare med mångårig erfarenhet av att sälja och installera skorstenar. Vi har också direktaccess till våra mer än 40 medlemsföretag, med skorstenstekniker som är certifierade i enlighet med Behörig SkorstensEntreprenör®.

         

 

 

 

 

Johan Pettersson och Jonas Sörensen, rådgivare i kundtjänst

Energieffektiv teknik

ByggaSkorsten.se drivs av SFSAB SkorstensFolket Sverige AB. Vi är medlemmar i Energieffektiviseringsföretagen (Eneff) eftersom vi strävar mot ett långsiktigt och hållbart energisystem. Vi använder oss av energieffektiv teknik vilket är lönsamt både för våra kunder och för klimatet.

eneff-medlem-rosa

Kundtjänst

Du får support vid alla typer av frågor före och efter köp. Ring 031-715 99 00 mån-ons, kl 07:00-16:00. Övriga tider kan du mejla på kundtjanst@byggaskorsten.se.

Installation

Installera själv eller ta hjälp av en Behörig SkorstensEntreprenör®. Vi finns på mer än 40 orter i Sverige.

Skorstenspaket1-130mm

SKORSTENAR AV TOPPKVALITET

ByggaSkorsten.se är för dig som vill ha riktigt bra kvalitet till rätt pris. Alla skorstenar i vårt sortiment är tillverkade i rostfritt stål och uppfyller högt ställda krav när det gäller kvalitet och slutfinish. Priserna är lägsta möjliga och ger dig maximalt för pengarna.

Uppfyller alla lagkrav

Självklart är alla produkter på ByggaSkorsten.se helt up-to-date med svenska lagar. Både monteringsanvisning och prestandadeklaration finns på svenska, vilket är en självklarhet för oss. Tyvärr säljs många skorstenar på internet utan detta. Du får säkra skorstensprodukter som är omsorgsfullt testade.

DW VISION – storsäljaren för hemmabruk

DW VISION är namnet på vårt skorstenssystem som är speciellt utvecklat för hemmabruk. DW VISION är ett komplett skorstenssystem med många tillbehör och valmöjligheter. Skorstenssystemet är kompatibelt med alla eldstäder på marknaden och är också godkänt för eldning med så gott som alla bränslen. Du kan till exempel elda med gas, eldningsolja, pellets, flis, ved, kol och torv.

Färdiga skorstenskapet – enklare och mer prisvärt

Vi vill göra det enkelt för dig. Därför har vi satt samman ett antal skorstenspaket som är kompletta byggsatser färdiga för montering. I vår webbshop anger du skorstenens höjd, stosens yttermått och önskad färg på skorstenshuven. Sedan beställer du hem ditt skorstenspaket.

SÅ HÄR FUNGERAR BYGGASKORSTEN.SE

1. VÄLJ PRODUKTER

Välj ett färdigt skorstenspaket eller köp enskilda komponenter.

2. BESTÄLL

Klicka dig enkelt igenom beställningen, steg för steg.

3. LEVERANS

Trygg leverans till önskad adress. Normala leveranstiden är inom 5 arbetsdagar.

4. INSTALLATION

Installera skorstenen själv eller ta hjälp av våra experter som finns på mer än 40 orter i Sverige.