VAD SÄGER KUNDERNA?

ByggaSkorsten.se är en populär webbutik och flera kunder har valt att skriva recensioner. Här ser du en sammanfattning av recensionerna från Google och lite längre ner läser du flera recensioner.

Recensioner-ByggaSkorsten-betyg

"Toppen service, bra kvalitet och smidigt montage."

Erik Vestlund, 2024

"Beställde skorstenspaket 150mm och måste säga att både produkterna samt servicen är kanon. Hade lite frågeställning innan vi gjorde beställning och Jonas var så behjälplig och skickade skisser/ordnade offert tills vi var nöjd och gjorde beställning. Frakten var också supersnabb. Ser med spänning fram emot montage här på vårkanten. Tack Byggaskorsten!"

Björn Rydelius, 2024

"Jag var helt okunnig inför köpet av skorsten till vårt hus (2 våningar). Efter lite mailades fram och tillbaka med Jonas landande vi i ett skorstenspaket 10 plus några extra täckplåtar. Jonas var väldigt hjälpsam med instruktioner och manualer kring monteringen och allt annat kring skorsten. Ett extra plus för snabba svar och att tom ta sig tid och svara på en fråga en söndag (på mail). Det är kundvård utöver de vanliga! Vi fick två delar över som vi gjorde en retur på utan några problem. Rekommenderar Jonas och byggaskorsten.se alla dagar i veckan! Behöver jag skorsten i framtiden är det hit jag vänder mig igen."

Mattias Söderberg, 2024

"Mycket trevliga och hjälpsamma! Snabba leveranser. Rekommenderas varmt!"

Alexander Elfving, 2023

"Snabb service med kunnig personal som tog sig tid när det verkligen behövdes. Toppklass. Orderbekräftelse direkt och leverans nästa dag."

Christian Jonsson, 2023

"Köpte rökrör, skorsten (DW50-130mm diameter) och takhuv samt brandskyddsplatta för installation av braskamin i min sommarstuga. Nu är installationen klar och det var relativt enkelt att göra själv. Bra instruktioner på nätet och snabb telefonsupport. Tog bara bågra dar att få levererat fast de gjorde specialrör för anslutning till min kamin, samt plus att jag kunde hämta själv med kärra på deras lager på Ringön i Göteborg. Allt var bra packat, saknades bara två st tegelröda farmarskruvar, annars toppenbetyg enligt mig."

Mathias Fredrixon, 2023

"Så nöjd att jag får lämna en utförligare recension. Riktigt nöjd! Grym support hela vägen! Från hjälp att välja detaljer för att passa förutsättningarna till telefonsupport vid installation. De var även sjysta och lät oss ta med ett par extra detaljer (just in case) som vi fick lämna tillbaka efteråt då de inte användes. Rekommenderas mycket starkt!"

Wenzel Nisshagen, 2023

"Installerat två skorstenar. Funkade väldigt smidigt med både beställning, leverans och installation. Även supporten var väldigt bra . Behövde hjälp mitt i sommarsemestern och trots de hade sommar stängt fick jag snabb hjälp."

Glen, 2023

"Otroligt hjälpsamma, snabb återkoppling och leverans. Hög kvalitet och enkelt att installera. Rekommenderas!"

Johan Andersson, 2022

"Rekommenderas! Väldigt bra med den tekniska supporten!"

Maria Aldenbratt, 2022

Enkel installation

Den smidiga och effektiva installationen är en av många fördelar med DW VISION.

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du support? Ring 031-715 99 00 mån-ons, kl 07:00-16:00. Övriga tider kan du mejla på kundtjanst@byggaskorsten.se.

ByggaSkorsten-recensioner